Ludzie fundacji

Paweł Narożny - Prezes Fundacji

Prowadzi Dom Tymczasowy dla naszych podopiecznych. Bez zmrużenia oka przejedzie 1500 km żeby uratować jednego psa. Paweł to nasze lekkie ADHD ubóstwiające włoskie auta - potrafi grzebać przy nich godzinami, ale co tam naprawia to jego słodka tajemnica, której my - zwykli śmiertelnicy nawet nie próbujemy zgłębiać. Z wykształcenia Inżynier lądowy pracujący jako przedstawiciel handlowy branży budowlanej. Prywatnie mąż Ani, a tym samym właściciel tych samych czworonogów co Ona.
Wad ma tyle samo co Kinga - moooże jedna by się znalazła.

Beata Sekulska - Wiceprezes Fundacji

Zoopsycholog i trener psów. W Fundacji koordynuje adopcje na każdej płaszczyźnie, każdy potencjalny chętny na adopcję musi przejść "przez jej  ręce". Prywatnie stanowcza businesswoman o gołębim sercu. Jako inspektor ds. ochrony zwierząt, walczy o ich prawa w Polsce. Psią psychikę zna jak nikt inny i w razie problemów zawsze doradzi… a jak trzeba to ochrzani. Z pasją rozwiązuje problemy behawioralne naszych podopiecznych radząc ich opiekunom jak mają postępować. Z uwagi na to, że byłych i obecnych pdopiecznych jest sporo - telefon dzwoni non stop i czasami łatwiej jest się dodzwonić do Prezydenta niż trafić u niej na wolną linię. Zakochana żona, mama dwójki dzieci oraz właścicielka trzech OP i dwóch grzywaczy chińskich. Uwielbia śpiewać, ale  wyłącznie (ze względów humanitarnych;) )podczas jazdy samochodem- szczególnie dobrze czuje się w bluesowych i heavy metalowych klimatach;)

Mirka Kalinowska - Skarbnik Fundacji

Mirka- osoba niezwykle prawa, uczciwa i sprawiedliwa, do której o każdej porze dnia i nocy można zwrócić się o poradę. Jako księgowa posiada nadludzką zdolność ogarniania 1000 spraw na raz. Pasjonatka ogrodnictwa, na które chronicznie brakuje jej czasu. Uwielbia także przekopywać się przez rodzinne tajemnice swojego rodu. Prywatnie żona, mama dwójki dzieci oraz właścicielka Owczarka Podhalańskiego - Duny i kota. Szpieg z krainy deszczowców to przy niej pikuś, Mirka potrafi dowiedzieć się absolutnie wszystkiego na czym jej zależy.

Małgorzata Sendke - Przewodnicząca Rady Fundacji

Nasz dobry duszek łagodzący wszelkie różnice zdań. Z zawodu elektronik pracujący jako specjalista ds. oświetlenia scenicznego w teatrze. W każdej wolnej chwili zamienia się w mola książkowego - z tej przyczyny lubi jeździć tramwajami - zawsze to kolejne pół godzinki na czytanie. Wytrwały piechur oraz wytrawny grzybiarz. Właścicielka nobliwej damy Owczarka Podhalańskiego - Duni (imię oczywiście z ukochanej literatury rosyjskiej). Autorka naaajlepszych grzybków w zalewie.

Ania - prowadzi Dom Tymczasowy dla naszych podopiecznych

Szczupła, jasnooka, piękna blondynka radząca sobie z największymi psimi potffforami, do których nikt nawet nie chcę się zbliżyć. Jak na zawodową księgową przystało pilnuje nas abyśmy wszystko wypełniali terminowo. Fanka motoryzacji, której zawdzięcza nie tylko ciekawą pasję ale również swoją życiową miłość. Prywatnie właścicielka dwóch OP - Domisia i Gojki oraz małej Zuli. Jej dom jest zawsze otwarty, a trafiający tam gość zje najlepsze potrawy jakie miał okazję smakować w życiu.

Jola - Wolontariuszka, prowadzi Dom Tymczasowy dla naszych podopiecznych

Wolontariuszka nadzorująca m.in. wszystkie projekty graficzne naszej Fundacji, prowadzi także Dom Tymczasowy. Piękna brunetka o ciepłym acz przenikliwym spojrzeniu, szybko podejmująca właściwe decyzje. Otwarta, szczera i bezpośrednia, a jednocześnie czuła i troskliwa. Na co dzień elegancka asystentka kierownika wielkiej korporacji. W wolnych chwilach ucieka nam w góry na piesze wycieczki w towarzystwie męża. Z zamiłowania Pani Fotograf potrafiąca na zdjęciu uchwycić to coś dzięki czemu fotografia staje się sztuką. Właścicielka dwóch OP - Belli i Arona. Gaduła nie z tej ziemi.

Kasia - Wolontariuszka Fundacji

Długonoga blondynka (zapewne tylko chwilowo) zadziora o iście anielskim spojrzeniu. Jej wyczulone zmysły sprawiają, iż szybko dostrzega cierpienie innych na które reaguje z pełną determinacją nie zważając na przeciwności losu. Waleczna gladiatorka, która na co dzień jest zabieganym przedstawicielem handlowym. Prywatnie żona, mama Szymonka oraz właścicielka dwóch suczek- goldenki Noy i podhalanki Czesi. Jej pasją są konie. Robi najlepsze naleśniki oraz cafe latte na świecie. Gaduła z tej samej ziemi co Jola.

Kasia - Wolontariuszka Fundacji

Z zawodu instrumentariuszka pracująca na ortopedycznym bloku operacyjnym. Kobieta z misją niesienia pomocy nie tylko swoim pacjentom, ale również każdej istocie potrzebującej wsparcia. Świętego spokoju poszukują wraz z mężem w głuchej ciszy gór niosąc cały swój dobytek na plecach. Stanie w korku na Giewont ich nie interesuje, swoje destynacje ukierunkowują na bardziej dzikie i niedostępne tereny, które zapewniają im odprężenie po wielkomiejskim zgiełku. Mama małego podhalanomaniaka Remika i właścicielka owczarka podhalańskiego Elbrusa. Miłośniczka weekendów, urodzona nomen omen w piątkowe popołudnie.

Monika Skałbania- Wolontariuszka Fundacji

Magister fizyki, z zawodu opometrysta. Jej oko jest w stanie wypatrzyć największe chodzące (i nie tylko) nieszczęścia w schroniskach a co za tym idzie ? Na koncie fundacyjnym żadna złotówka nie zdąży zardzewieć.
Zagłębiańska blond dziołcha nie znosząca próżni i stagnacji, potrafiąca poruszyć niebo a często i samo piekło żeby pomóc potrzebującym psom.
Żona, mama dwójki dzieci i właścicielka trzech rozhasanych Goldenów oraz jednej damy Maremmano.
Najczęściej wypowiadane zdanie przez Monikę-"no dobra, to co teraz z tym robimy?!" wywołuje głębokie westchnienie rozmówcy bo z reguły zbliża się właśnie północ ...