Przekaż 1%

PRZEKAŻ 1% :

Podaruj zwierzakowi a nie fiskusowi!

W imieniu naszych podopiecznych - bezdomnych owczarków podhalańskich prosimy o podarowanie 1% podatku naszym podopiecznym. To nic nie kosztuje, a dla naszych podopiecznych znaczy bardzo wiele - ratuje życie.

Pomóż nam pomagać!

Dlaczego właśnie nam?

Ponieważ podarowana nam każda złotówka jest w całości przeznaczana na psy - zarówno zarząd jak i wolontariusze naszej fundacji pracują za darmo, na zasadach wolontariatu, nie wynajmujemy biur, nie mamy samochodów czy telefonów służbowych. Dzięki naszej pracy wiele owczarków podhalańskich zamieszkało w nowych domach unikając eutanazji w schroniskach, a niejeden wałęsający się, bezdomny znalazł ciepły kąt.

Co robimy?

• wyciągamy ze schronisk, odławiamy wałęsające się psy w typie Owczarka Podhalańskiego
  • zabieramy je do domów tymczasowych gdzie uczymy, że człowiek nie zawsze głodzi, a podniesiona ręka nie zawsze oznacza ból
  • leczymy, dokarmiamy, sterylizujemy
  • znajdujemy im odpowiedzialne i kochające domy, z których nikt ich już nie wyrzuci

Chcesz nas sprawdzić? Zapraszamy na www.fundacjabono.pl lub www.podhalan.fora.pl,  w szczególności do działu Szukają domu i Udane adopcje - to otwarte forum, gdzie można nas poznać.

1% podatku mogą przekazać osoby zatrudnione na umowę o pracę, na umowy zlecenia i o dzieło, właściciele wynajmowanych nieruchomości oraz osoby płacące podatek od dochodów kapitałowych. Z możliwości tej mogą także skorzystać osoby prowadzące działalność gospodarczą .

Telefon (Mirka): 605 420 762